Nosaltres

Construint marques des de 1999

Disseny Gràfic i Agència de Publicitat a Sant Boi de Llobregat

Que és Duplacer?

Duplacer és un grup de persones a Sant Boi que col·laboren i involucren el pensament, el disseny i execució de totes les seves idees de negoci. Encara que tenim ànima digital, ens encanta embrutar-nos les mans i posar de cap per avall l’oficina en la cerca d’inspiració.

Som una agència? Un estudi de disseny? Un espai de col·laboració? Sí a tot. Som el millor de cada món per aplicar-ho al seu projecte: l’experiència i l’organització d’una agència de publicitat i la dedicació i el talent d’un estudi de disseny gràfic.

Història

Duplacer es compon de molts perfils amb una experiència de més de 25 anys en el món de la publicitat i la direcció d’art. Durant aquest temps hem treballat per a clients com Heineken, l’Ajuntament de Barcelona, Porsche, Seat, Chopard, Reebok, Movistar, Ajuntament de Sant Boi, ING Direct, Springfield, Johnnie Walker, Smirnoff, MTV Espanya, IBM, Ballantine’s, Procter & Gamble, Endesa, Iberdrola, Banesto, Renault, Oxfam, Unilever, American Express i així successivament. Alguns d’aquests projectes han guanyat premis al festival de publicitat de Cannes, TheFWA, AWWWARDS, Festival Iberoamericà de Publicitat dg, Laus o Echo Awards, entre d’altres.

 

0
Projectes
0
Gots de Cafè
0
Clients Satisfets
0
Pizzas' demanades